ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД СТУДЕНТІВ ВНЗ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ З МЕТОЮ ФОРМУ- • • V ВАННЯ ІХ ІНТЕРНАЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ - Фалько, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості формування інтернальних якостей студентів психолого-педагогічних спеціальностей у процесі психологічного супроводу, характеризується програма розвитку інфернальних якостей студентів.