АДАПТАЦІЯ ДІТЕЙ ІЗ ЗАГАЛЬНИМ НЕДОРОЗВИНЕННЯМ МОВЛЕННЯ ДО НАВЧАННЯ У ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ - Шевченко M.B. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості емоційного стану дітей із загальним недорозвиненням мовлення при переході до навчання у загальноосвітній школі. Аналізуються теоретичні дані, результати клінічних та психолого- педагогічних досліджень дітей із загальним недорозвиненням мовлення. Визначаються ключові проблемні питання майбутнього дослідження.