ВІКОВІ МОЖЛИВОСТІ ОСОБИСТІСНОЇ САМОДЕТЕРМІНАЦІЇ - Шевченко H.O. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуются можливості особистісної самодетермінації в онтогенезі, зокрема, в підлітковому віці. Дається характеристика основних напрямів дослідження даного феномену, аналізуються основні зміни в особистісному розвитку підлітка, які створюють ґрунт для самодетермінації.