Дослідження особливостей трансформації особистісного смислу професійної діяльності у молодих фахівців - Шевченко, Н.Ф. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття ви- світлює результати дослідження особливостей трансформації особистіс- ного смислу професійної діяльності у молодих фахівців. Особистісний смисл розглядається як стрижнева основа професійної діяльності, як один з найважливіших факторів її успішності. На основі емпіричних даних, отриманих під час пілотажного дослідження, виявлені та про- аналізовані сполучення особистісних властивостей, які є детермінан- тами трансформаційних змін у смисловій сфері молодих фахівців та опосередковано впливають на смислові вибори у межах професійної ді- яльності.