Дослідження рівня володіння мовними навичками у майбутніх практичних психологів - Рикун, А.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості визначення у студентів рів- ня володіння мовними навичками, здійснюється порівняльний аналіз отриманих результатів у констатувальному дослідженні та на заключ- ному зрізі формувального експерименту. Отримані результати засвід- чили ефективність використання спеціалізованого навчання, спрямова- ного на формування мовних навичок у майбутніх спеціалістів у сфері практичної психології.