Оцінка психологічних особливостей кризового реагування молодших школярів за допомогою методів арт-терапії - Рудакова, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Вікова криза переходу від дошкільного дитинства до молодшого шкільного віку пов’язана як з особливостями соціальної ситуації, так і з екзогенними обставинами, які безпосередньо посилюють дестабілі- зуючу ситуацію. Завдання психолога – оцінити, діагностувати і скори- гувати кризові утруднення дітей цієї вікової групи, що найефективніше вирішуються за допомогою засобів арт-терапії, яка дозволяє дитині у безпечній для його психіки формі за допомогою художніх образів вира- зити детермінанти кризового реагування.