Вступ до проблеми командного розвитку: ціннісно-рольові засади міжсуб’єктної інтеракції у командах - Горбунова, В.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізується сучасна ситуація у розробці проблеми ко- мандного розвитку. Вказуються основні напрямки та окреслюються дослідницькі тенденції. Зауважується на прогалинах наукового аналі- зу. Пропонується авторське бачення розробки проблеми у ціннісно-ро- льовій парадигмі. Соціально-психологічні ролі аналізуються як такі, що мають ціннісний зміст, безпосередньо пов’язаний з індивідуальним досвідом та включений у інтерпретаційно-ціннісну систему життєвого світу.