Методи дослідження і статистичні підстави диференціації рівнів розвитку управлінської свідомості - Дробот, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Обґрунтовано застосування психосемантичних методів до дослі- дження професійної свідомості управлінців. Виявлено групи дослі- джуваних з низьким, середнім і високим рівнем розвитку управлін- ської свідомості. Нормативні показники рівнів розвитку управлінської свідомості визначалися за чотирма методиками. На підставі описових статистик, отриманих за допомогою цих методик, здійснено оцінку нор- мальності розподілу даних за всіма шкалами методик та встановлено відповідність між тестовими балами і рівнями розвитку управлінської свідомості досліджуваних.