Психологічні особливості впевненості молоді в собі - Логвінова, Д.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подається інформація теоретичного та експериментально- го характеру щодо вивчення феномена впевненості молоді в собі. Пред- метом інтересу виступали статеві особливості впевненості у зв’язку з показниками самоефективності та особливостями стильових характе- ристик когнітивних процесів. Отримані результати емпіричного й те- оретичного дослідження феномена впевненості можуть виступати під- ґрунтям для формулювання низки рекомендацій для чоловіків і жінок по вихованню в них впевненості або корекції невпевненості.