Проблема психотерапии личности при психосоматических и хронических (инвалидизирующих) заболеваниях в украинской медицинской психологии последнего двадцатилетия - Максименко, К.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває актуальну проблему психотерапії особистості при психосоматичних і хронічних (інвалідизуючих) захворюваннях в укра- їнській медичній психології останнього двадцятиріччя. Досліджено і встановлено, що в українській медичній психології недостатньо фунда- ментальних робіт в області саме психотерапії психосоматичних хворих, і людей, які страждають хронічними захворюваннями. Визначено осно- вні специфічні риси розробки в Україні заявленої теми.