Критеріально–рівневий підхід до оцінювання психофізіологічного стану підлітків - Воропаєв, Д.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено особливості дослідження компонентів психо фізіологічного стану (ПФС) підлітків. Було виявлено наступні компоненти психофізіологічного стану: психологічний, вегетативний та нейро динамічний. Розроблено інтегральну оцінку психофізіологічного стану підлітків, на основі якої встановлено 5 рівнів.