Особливості комунікації дітей з тяжкими порушеннями інтелектуального розвитку - Гаврилов, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюються особливості вербального спілкування дітей з помірною та тяжкою розумовою відсталістю, показані причини труднощів оволодіння ними мовленням як знаковою системою.