Психологічний аналіз індивідуальних цінностей у контексті життєвої перспективи - Галецька, І.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Досліджено взаємозв’язки індивідуальних цінностей, кар’єрних орієнтацій, часової перспективи та життєстійкості як стрижневих компонентів життєвої перспективи. Здійснено порівняльний аналіз особливостей життєвої перспективи чоловіків та жінок, визначено відмінності факторної структури індивідуальних цінностей чоловіків та жінок. Проаналізовано функціональні властивості індивідуальних цінностей як стрижневих компонентів та визначальних чинників життєвої перспективи.