Графічно–малюнкові репрезентації основних етапів життя особистості - Гуляс, І.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Проведене дослідження дозволило виявити певні показники, які характеризують респондентів у їх баченні, сприйманні власного життєвого шляху в цілому часовому континуумі або лише в його психологічному теперішньому та майбутньому психолого+часових аспектах.