Психологічні особливості сексуальності чоловіків - Гупаловська, В.А.; Володимирець, О.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Здійснено теоретичний аналіз особливостей сексуальності чоловіків у психологічному контексті. Простежено взаємозв’язки особливостей сексуальності чоловіків із проблемами їх соціалізації, особливостями формування сексуальності, розглянуто пов’язані із ґендером очікування стосовно сексуальності чоловіків, наслідки маскулінності та фемінності у сфері сексуальних стосунків. Виокремлено основні відмінності сексуальності чоловіків щодо потягу, активності, сексуальних реакцій, очікувань стосовно сексуальності, сексуальних фантазій.