Типи індивідуальної ієрархії цінностей вчителів та студентів - Марчук, Т.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються результати експериментального виокремлення типів індивідуальної ієрархії цінностей вчителів та студентів – майбутніх педагогів. Виявлені на основі кластерного аналізу типи порівнювалися між собою на предмет відповідності їхнього змісту вимогам професійної діяльності.