Соціально–психологічні особливості рівнів сформованості християнських релігійних настановлень студентської молоді - Палагнюк, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
На основі емпіричного дослідження проаналізовано особливості рівнів сформованості соціально орієнтованих християнських релігійних настановлень студентської молоді. Визначено їхні якісні характеристики в контексті соціокультурних перетворень та перспективи подальших досліджень.