Порівняльна характеристика способів самоздійснення дорослих - Панченко, С.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена теоретичному аналізу окремих способів самоздійснення дорослих: самовираження, самореалізації, само трансценденції. Складено їх соціальнопсихологічні характеристики, обґрунтовано основні відмінності. Способи самоздійснення в дорослому віці розглянуто через призму структурних складових індивідуальності.