Психологічні особливості інформаційної готовності майбутніх інженерів до професійної діяльності - Папакиця, О.К. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано аналіз результатів експериментального дослідження інформаційної готовності майбутніх інженерів до професійної діяльності.