Особливості професійного самовизначення студентів медичного коледжу - Перепелиця, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається актуальна проблема професійного становлення особистості студентської молоді вищого медичного навчального закладу I!II рівнів акредитації. Аналізується проблема впливу навчального процесу на професійне самовизначення та подальшу трудову діяльність студента! медика.