Психологічна готовність студентів до прийняття стратегічних життєвих рішень - Помиткіна, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються теоретикопрактичні підходи до дослідження психологічної готовності особистості в різних аспектах життєдіяльності, висвітлені особливості та компоненти психологічної готовності студентської молоді до прийняття стратегічних життєвих рішень.