Особливості прояву тривожності у підлітків у контексті педагогічної взаємодії вчителя та учня - Волошок, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюються соціальнопсихологічні, педагогічні детермінанти виникнення тривожності в дитячому та підлітковому віці. Наводяться результати дослідження особливостей прояву тривожності у підлітків та розкривається взаємозв’язок між тривожністю підлітків і психологопедагогічними чинниками.