Формування психологічної готовності до професійної діяльності у майбутніх правоохоронців - Євдокімова, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Формування психологічної готовності курсантів до майбутньої правоохоронної діяльності розглянуто у ракурсі проблем психологічної науки, пов’язаних із властивостями особистості, її психічними станами, потенційними можливостями, що обумовлюють успішність виконання професійної діяльності.