Патопсихологічні симптоми у соматичних пацієнтів з ішемічною хворобою серця - Коваль, І.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Обґрунтування закономірностей динаміки формування непси хотичних психічних розладів у соматичних хворих з ішемічною хворобою серця, характер і механізми психічної дезадаптації, що супроводжують соматичне захворювання, а також необхідності застосування комплексного медикопсихологічного підходу в процесі їхнього лікування.