Аналіз наслідків стресу у співробітників ОВС для розробки і впровадження індивідуальних програм з психологічної реабілітації та профілактики професійної деформації - Кодлубовська, Т.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано результати визначення показників проявів деструктивних психологічних станів у працівників ОВС після роботи в екстремальних умовах. Розглянуто аналіз психологічних наслідків стресу для побудови індивідуальних програм з психологічної реабілітації і профілактики професійної деформації.