Поняття сенсу життя у сучасній російській та вітчизняній психології - Легун, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено аналізу поняття сенс життя з точки зору сучасної російської та вітчизняної психології. Вивчення закономірностей розвитку внутрішнього світу людини є важливим і складним завданням психологічної науки, а зміст поняття сенсу життя недостатньо чітко сформульованим. Сенс життя, ціннісні орієнтації особистості впливають на вибір життєвих стратегій в процесі здійснення самореалізації.