Екстрена психологічна допомога дітям в умовах надзвичайної ситуації - Оніщенко, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості надання екстреної (невідкладної) психологічної допомоги дітям, які постраждали внаслідок надзвичайних ситуацій. Аналізуються питання організації психологічної роботи з дітьми різного віку, висвітлюються методи та прийоми корекції у них негативних психічних станів.