Динаміка мотивації досягнення юнаків– каратистів - Осика, К.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто динаміку мотивації досягнення юнаків@ каратистів. Представлено рівні прояву мотивації досягнення спортсменів в змагальному процесі контрольних і експериментальних груп, співвідношення рівнів мотивації досягнення на початку і після закінчення формувального експерименту.