Система моральних вчинків у життєвому просторі особистості - Осика, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто систему моральних вчинків у життєвому просторі особистості. Наведено різноманітні класифікації моральних вчинків. Охарактеризовано психологічну природу, сутність та характерні особливості моральних вчинків, їх онтологічну та гносеологічну глибину й зануреність у людське буття, ключове місце в життєдіяльності особистості.