Ціннісні детермінанти в структурі екологічної культури особистості - Потапчук, Л.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються теоретичні аспекти та результати експериментального дослідження розвитку екологічної культури особистості в сучасних умовах. Показано, що цінності є ключовими детермінантами структури екологічної культури, що виражаються в комплексі психологічних властивостей особистості.