Професійна ідентичність та життєві стратегії студентів–психологів - Савицька, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено результати експериментального вивчення соціальної, професійної ідентичності і життєвих стратегій студентів майбутніх психологів. З’ясовано, що розвиток системи уявлень студентів про себе як суб’єкта своєї професійної діяльності та життя, вміння проектувати майбутнє, образ “Япрофесіонал” потребують ціле спрямованого розвитку. Встановлено, що на стадії професійного навчання спостерігається незначна, та все ж відмінність у презентації себе як майбутнього фахівця.