Психологічні особливості ціннісних орієнтацій вихованців колонії - Спринська, З.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено психологічний аналіз ціннісних орієнтацій особистості. Розглядається роль цінностей та ціннісних орієнтацій у формуванні поведінки. Представлено результати емпіричного до! слідження значимості ціннісних орієнтацій і життєвих сфер особистості та їх порівняльна характеристика у студентів та вихованців колонії.