Психологічні особливості формування понять у студентів з домінуванням інтуїтивного когнітивного стилю - Устинова, Н.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Представлено результати теоретичного й експериментального дослідження сукупності ознак переважання інтуїтивного або аналітичного компонентів у структурі когнітивного стилю сприйняття і переробки навчальнопізнавальної інформації студентами комп’ютерномате матичних спеціальностей класичного університету, виявлення розбіжностей в особливостях та ефективності стратегій формування понять у студентів з різним ступенем означеності домінування інтуїтивного або аналітичного компонента.