Емоційна компетентність психолога - Федорчук, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено аналіз емоційної сфери особистості, де головна роль відводиться емпатії та емоційній компетентності. Остання виступає інтегральною професійно значущою якістю психологапрофесіонала.