Психологічні механізми формування довіри в молодіжному інтернет– середовищі - Яворський, М.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті представлено теоретичні аспекти дослідження механізмів формування довірчих стосунків у молодіжному інтернетсередовищі, аналізуються стадії та умови виникнення довіри в процесі віртуальної взаємодії.