Особливості безпосередніх методів саморегуляції психічних станів людини - Волженцева, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто безпосередні методи саморегуляції психічних станів особистості у контексті концептуального підходу до розподілу методів регуляції, розкрито сутність, специфіку впливу деяких з них.