Специфіка формування комунікативних навичок у дітей з різними психологічними проблемами - Гончарук, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано короткий опис психологічних проблем, що потребують роботи з розвитку комунікації та міжособистісних взаємин, які відбуваються у її процесі; проаналізовано особливості формування комунікативних функцій відповідно до різних психологічних проблем. Автор пропонує загальний огляд програм психокорекційної роботи з формування комунікативних навичок.