Професійний образ світу суб’єктів управлінської свідомості - Дробот, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті на засадах відомих концепцій структури образу світу описуються глибинні та поверхневі структури професійного образу світу управлінців.