Емпіричне дослідження уявлень студентів– юристів відносно образів типових представників юридичних спеціальностей - Каламаж, Р.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті наводяться результати емпіричного дослідження змісту психосемантичних уявлень студентівюристів відносно образів типових представників юридичних спеціальностей, здійснене методом се мантичних універсалій. Робиться висновок про актуальність ціле спрямованого формування позитивної професійної Яконцепції.