Комунікативні вміння як складова професійного мовлення психолога - Каменєва, Т.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Автор аналізує комунікативні вміння як важливу складову професійного мовлення психолога. Розглядає вміння спілкуватися, правильно будувати розмову, красиво говорити як основу успіху спеціаліста.