Мислення і мова як системне утворення - Навоєва, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В статті показано, що мислення і мова, виступаючи у взаємозв’язках з багатьма структурними і багаторівневими складовими життєдіяльності людини, є системним утворенням, яке має внутрішню структур і, відповідно до принципу ієрархії, вписане в систему більш високого порядку.