Стратегія невербальної самопрезентації психолога–консультанта - Ставицька, О.Г. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються особливості самопрезентації психолога консультанта за допомогою невербальних засобів спілкування як стратегія ефективності консультативного процесу. Здійснено аналіз основних компонентів невербальної самопрезентації з огляду її значимості в професійній діяльності психологапрактика в процесі консультативної бесіди.