Толерантність та прояви гандикапності - Ставицький, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу толерантності, її форм та впливу на формування характерологічних особливостей особистості. Толерантність розглядається як чинник, що не дозволяє сформуватись гандикапності, зумовлюючи позитивне ставлення до людей з обмеженими можли востями.