Методи дослідження метатеоретичного мислення психотерапевта - Щербина, Л.Ф. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
На основі створеної моделі метатеоретичного мислення психо терапевта запропоновано комплекс методів дослідження означеного феномену. Обґрунтовано створення авторських методик “Епістемологічні стилі”, “Картина світу”, “100 прислів’їв”, “Опори мислення” та вибір для цілей дослідження існуючих методик.