Аналіз методик дослідження агресії у молодших школярів з нормальним та порушеним мовленнєвим розвитком - Бєлова, О.Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття розкриває аналіз теоретично практичної літератури, який направлений на вивчення діагностичних методик для дослідження агресивної поведінки людини на різних стадіях онтогенезу. Відомо, що питаннями агресії у дорослих займалось багато вчених, але проблема виникнення агресії у дітей з нормальним та порушеним мовленнєвим розвитком була вивчена недостатньо.