Кризи професійного становлення як умова розгортання самореалізації особистості - Мосійчук, В.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються наукові уявлення про феномен кризи професійного становлення. Викладається характеристика основних напрямків вивчення даного феномена, аналізуються основні зміни в особистісному розвитку, які створюють основу для самореалізації.