Соціальний інтелект у структурі інтуїтивно–почуттєвого відображення - Руденко, С.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Статтю присвячено вивченню соціального інтелекту в контексті проблеми інтуїтивно почуттєвого відображення. Розкрито сутність феномена соціального інтелекту на сучасному етапі розвитку пси хологічної науки. Проаналізовано поняття, особливості та модель функціональної системи інтуїтивно почуттєвого відображення. Представлено результати теоретичного аналізу місця соціального інтелекту у структурі інтуїтивно почуттєвого відображення.