Розвиток особистості засобами музики - Субота, М.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі розвитку особистості засобами музики. Встановлено, що здатність музики впливати на людину залежить як від жанрової різновидності самої музики, так і від різних соціальних і психофізіологічних особливостей самої людини.