Розвиток позитивної ідентичності старшокласників засобами тренінгу - Яблонська, Т.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті обґрунтовуються теоретико методологічні засади розвитку ідентичності старшокласників засобами тренінгу. Розглядаються основні принципи побудови тренінгової програми.