Аналіз динаміки провідних психологічних детермінант особистості студента у процесі підготовки до професійної діяльності державного службовця - Міляєва, В.Р. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У публікації проводиться аналіз психологічних рис особистості студента, які виступають детермінантами професійної компетентності майбутнього державного службовця. У статті представлені результати порівняльного аналізу діагностики детермінант професійної компе! тентності груп державних службовців та студентів, які виявили бажання працювати на державній службі. Описані висновки переконливо свідчать про необхідність цілеспрямованого фахового навчання студентів, в результаті якого буде забезпечуватись позитивна динаміка розвитку провідних психологічних детермінант підготовки до професійної діяльності у сфері державної служби.